Skip to main content

Vi byder Pierre Büttner velkommen som ny CEO i Tyskland

Pierre Büttner er ny CEO i JMA Maschinendata i Tyskland.

Et kig på Pierres tidligere erfaring

Før Pierre kom til JMA, stod han i spidsen for den tyske virksomhed farmpartner-tec GmbH, som han med sikker hånd udviklede fra opstart til markedsleder i sin niche inden for data-integrationer og online salg af maskiner og reservedele. Hans fokus har været på udvikling af innovative applikationer og kunderelaterede webservices. Under hans ledelse udviklede farmpartner-tec sig til en førende aktør inden for landbrugsmaskinbranchen.

Pierre ser tilbage på sin tid hos farmpartner-tec:

„Årene hos farmpartner-tec var en spændende rejse. Vi skabte en platform, der revolutionerede den internationale handel med landbrugsmaskiner og reservedele. Jeg er stolt over, at vi kunne styrke vores kunders succes med innovative løsninger.“

Næste skridt hos JMA Maschinendata

I sin nye rolle som CEO ser Pierre en fantastisk mulighed for at føre JMA i Tyskland fremad sammen med det øvrige team og kunder:

„Skiftet til JMA er en fantastisk mulighed for at videreudvikle den professionelle maskinhandel. Mit mål er at hjælpe vores kunder både økonomisk og teknologisk til at blive fremtidssikrede inden for digitalisering. Det opnår vi gennem tæt samarbejde og ved brug af innovative, skalerbare løsninger.“

Om Pierre Büttner

Pierre Büttner er kendt for sin passion for teknologi og innovation samt sit kundecentrerede fokus. Connect gerne med ham på LinkedIn, hvor han deler sin vision for JMA Maschinendata og fremtiden inden for maskinhandelsbranchen.


Andre nyheder

3. juni 2024

Den nye bogføringslov har sat kursen mod en digitalisering, hvilket betyder, at traditionelle metoder som regnskabsføring i Excel eller på en lap papir snart bliver fortid. 

3. juni 2024

Den 1. juli 2024 bliver det lovpligtigt for alle danske arbejdsgivere at give deres medarbejdere mulighed for at registrere deres arbejdstid. Men betyder det så, at medarbejderne har pligt til at registrere deres arbejdstid, hvilke krav stiller det til dig som arbejdsgiver, og hvordan lever man overhovedet op til det i praksis? 

16. april 2024

Vi har nu gennem de sidste par år arbejdet målrettet for at løfte DSM-løsningen til den nyeste platform fra Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det gør vi for at sikre din investering i DSM-brancheløsningen, så du er på forkant med de krav markedet, dine leverandører og myndighederne stiller til dig.